Siirry suoraan sisältöön


Asiakkaiden kokemuksia

 ”Toimin suuressa monikansallisessa yhtiössä Suomen konttorin toimitusjohtajana. Edessä oli merkittävä organisaatiouudistus, jota olimme rakentaneet huolellisesti. Järjestimme tilaisuuden innostaaksemme työntekijöitä uusiin kuvioihin. Pidin siellä motivointipuheen. Olen kokenut esiintyjä, mutta nyt aikani ei riittänyt kaikkeen valmisteluun. Pyysimme Anttia suunnittelemaan puheenvuoron, ja hänen kirjoittamansa teksti tukikin esitystäni erinomaisesti. Voin vilpittömästi suositella häntä vastaaviin tehtäviin.”

T.N., toimitusjohtaja

“Antti wrote my town hall speech to announce a big reorganisation. The speech was inspiring, contained all the ingredients, and had the right amount of empathy. Last but not least, the story made the difficult and emotional message into an inspiring future outlook.

Many thanks for your great work. It made a huge difference.”

E.D.R., CEO

”Aloitin teollisuuden tukipalveluja tuottavan yrityksen toimitusjohtajana ja pidin esittelypuheen henkilöstölle. Henkilöstö oli monen yt:n jälkeen lamaantunut. Halusin innostaa, näyttää suuntaa ja tietenkin esitellä itseni. Tapasin Antin ja keskustelimme puheenvuoron tavoitteista. Hän laati luonnoksen, jota yhdessä viilasimme. Puheesta tuli lopulta todella hyvä. Neljä kuukautta myöhemmin henkilöstö on saanut uutta intoa ja kauppa käy. Kaikki lähti tästä puheesta.”

M.E., toimitusjohtaja

”Olen professori ja minulta pyydettiin juhlapuhe tärkeään tilaisuuteen. Halusin pitää puheen, mutta aikani ei riittänyt sen valmisteluun, koska olin keskellä kiireistä tutkimusjaksoa. Otin yhteyttä Anttiin, jolle kerroin puheeni keskeiset pointit ja annoin taustamateriaalia. Antti laati puheesta luonnoksen, johon tein vielä muokkauksia. Lopputulos oli erinomainen. Kuulijat tulivat kiittämään jälkeenpäin ja keskustelemaan puheen teemoista.”

J.M., professori

”Työskentelen johtavassa asemassa ja joudun sen vuoksi pitämään usein puheita. Yleensä valmistelen puheet itse, mutta joskus siihen ei ole aikaa, puheen sisältö vaatii erityisasiantuntemusta ja haluan onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Antti Mustakallio laati pyynnöstäni erinomaisen puheen. Yhteistyö Antin kanssa sujui jouhevasti, ja kuulijoiden vastaanotto oli kiittävää.”

J.H., yhtymäjohtaja