Siirry suoraan sisältöön


Keitä olemme

Me olemme kielen osaajia, kirjoittajia ja viestinnän ammattilaisia. Asumme Suomessa mutta olemme myös kuin kotonamme kansainvälisillä foorumeilla. Kirjoitamme englanniksi ja suomeksi. 

ANTTI MUSTAKALLIO

Antti on ammattimainen puheenkirjoittaja ja puhetaidon kouluttaja, jota pyydetään usein kommentoimaan vaikuttavaa viestintää mediassa.

Antti on aktiivinen jäsen European Speechwriter Network -verkostossa ja amerikkalaisessa Professional Speechwriter Association -järjestössä. Ennen uraansa viestintäyrittäjänä Antti tutki varhaiskristillistä retoriikkaa yliopistossa. Hän on vuosittain järjestettävän Retoriikan kesäkoulu -konferenssin perustaja. Tapahtumassa on esiintynyt laaja joukko maailman vaikutusvaltaisimpia puheenkirjoittajia.

[email protected]

RAISA MCNAB

Raisa on englanninkielisen yritysviestinnän, kielenkääntämisen ja sisällöntuotannon osaaja ja asiantuntija.

Syntyjään suomalainen Raisa on asunut koko työelämänsä ajan Isossa-Britanniassa, ja hän liikkuu sujuvasti kahden kulttuurin ja kielen välillä. Aiemmin Raisa on toiminut koulutus-, laatu- ja kehityspäällikkönä johtavassa kielipalveluja tarjoavassa yrityksessä. Tällä hetkellä hän on Ison-Britannian käännöstoimistojen liiton toiminnanjohtaja.

[email protected]